Lisää salakuvia LG:n huhutusta superpuhelimesta

Teemu Laitila
18. toukokuuta, 2012 21:05

LG:n viime viikolla julkisuuteen putkahtaneesta "superpuhelimesta" on julkaistu lisää kuvia. Tälläkään kertaa BriefMobilen kuvista ei kuitenkaan saa erityisen tarkkaa kuvaa esimerkiksi laitteen etupuolen muotoilusta.
LS970-mallinimellä tunnettu laite on ensimmäisten tietojen perusteella ainakin paperilla paremmin varusteltu kuin mikään tällä hetkellä markkinoille olevista puhelimista. BriefMobilen tietojen mukaan laitteessa olisi neliytiminen S4-järjestelmäpiiri, jonka Krait-ytimet toimivat 1,5 GHz:n taajuudella. Kameran kenno toimii 13 megapikselin tarkkuudella ja myös muistia on tuplasti nykypuhelimiin verrattuna eli kaksi gigatavua. Sinänsä kovat speksit eivät ole yllätys, sillä laitteen odotetaan tulevan myyntiin vasta kuluvan vuoden loppupuolella, jolloin myös muilta valmistajilta saataneen saman tason julkistuksia.
Brief Mobilen uusimmasta kuvasta käy ilmi, että puhelimessa on ainakin irrotettava takakansi ja sivuston oman tulkinnan mukaan kuvista vahvistuu myös NFC-sirun olemassaolo. Puhelimesta on kuitenkin hankala sanoa mitään ennen kuvaa etukannesta, joka kuitenkin saataneen lähiaikoina...

Lue myös nämä
Tägit
LG huhu
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.