LG suunnittelee uutta Androidia fyysisellä näppäimistöllä

Teemu Laitila
24. toukokuuta, 2012 13:42

Viime aikoina on alkanut vaikuttaa siltä, että fyysisellä näppäimistöllä varustetut high-end-tason Android-puhelimet ovat kuolleet lähes sukupuuttoon. LG-vuodoissa kunnostautunut BriefMobile on kuitenkin julkaissut kuvia LG:n tulevasta näppäimistöllä varustetusta puhelimesta.
Kyseessä on koodinimellä "Cayenne" tunnettu LG LS860, joka sisältää kuvan perusteella viisirivisen näppäimistön. Puhelimen näyttö on neljän tuuman kokoinen ja se perustuu WVGA-resoluutiolla (800x480) toimivaan IPS-paneeliin.
Kuten monesti on tapana, LG LS860 on käytännössä uudelleen lämmitelty vanhempi puhelinmalli, johon on lisätty mukaan fyysinen näppäimistö ja tällä kertaa kyseessä on LG Viper näppäimistöllä varustettuna. BriefMobilen mukaan laitteen sisältä löytyy sama edellisen sukupolven kaksiytiminen 1,3 GHz:n taajuudella toimiva Snapdragon-prosessori.
Käyttöjärjestelmän osalta LS860 kuitenkin on edistyneempi, sillä siitä löytyy suoraan Android 4.0 Ice Cream Sandwich, mikä tekee siitä yhden harvoista (ellei jopa ainoan?) fyysisellä näppäimistöllä varustetuista Android-puhelimista. Laitteen julkaisuajankohdaksi veikkaillaan kesän loppupuolta, mutta sen saapumisesta Euroopan markkinoille ei ole tietoa.

Lue myös nämä
Tägit
LG
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.