Nokia työstää jo useampia PureView-puhelimia

Teemu Laitila
24. toukokuuta, 2012 19:53

Nokialla on työn alla useampia PureView-tekniikkaan perustuvia uusia puhelinmalleja, PureView 808 -puhelimen markkinoinnista vastaava päällikkö Vesa Jutila kertoo Engadgetille. Jutila ei kertonut tarkempia yksityiskohtia, mutta olisi loogista, että PureView-tekniikka tulisi seuraavaksi jo Lumia-malliin.
Jutila kuitenkin valotti Nokian tulevia vaihtoehtoja laitteiden toteutuksen suhteen. Jutilan mukaan Nokialla on "useita vaihtoehtoja", miten kameratekniikkaa voitaisiin tulevaisuudessa hyödyntää. PureView-kamera voitaisiin esimerkiksi asentaa ohuempaan pakettiin, mutta varustettuna pienemmällä sensorilla. Ylinäytteistystekniikka yhdistettynä Carl Zeiss -optiikkaan takaisi edelleen tehokkaan zoomin ja hyvän kuvanlaadun.
Lisäksi Jutila paljasti, että Nokia työstää jo seuraavaa versiota PureView-kennosta. Todennäköisesti tavoitteena on ainakin saada tekniikka mahtumaan pienempään tilaan, mikä tekisi PureView-laitteista houkuttelevampia vaihtoehtoja muillekin kuin puhelimellaan aktiivisesti kuvaaville.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Pureview
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.