Kuvissa: Näyttääkö seuraava iPhone tältä?

Manu Pitkänen
30. toukokuuta, 2012 10:55

9to5mac.com-verkkosivusto on julkaissut kuvia puhelimen rungosta, joka kuuluu sen mukaan seuraavalle iPhonelle. Mikäli kuvat todella esittävät Applen seuraavan puhelimen designia, vahvistavat ne muutamat huhutut ominaisuudet todeksi.
Huhuttuihin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi neljän tuuman näyttö. Kuvista näkyy selvästi, että näytön kokoa on kasvatettu pystysuunnassa, mutta sivuttaissuunnassa muutosta ei ole tapahtunut. Seuraavan iPhonen näytön resoluution arvellaan olevan 1136 x 640 pikseliä.
Kuvissa näkyy myös aiempaa kapeampi dock-liitäntä ja alareunaan siirretty 3,5 mm:n audioliitäntä. Audioliitännän paikan muuttamista ylhäältä alas on ihmetelty verkkokeskusteluista. Etupuolella olevan FaceTime-kameran paikkaa on myös muutettu.
Muotoilun tehty suurin muutos näyttäisi olevan lähes koko takapuolen kattava alumiininen pinta (ei Liquidmetalia).


Verkkoon on ilmestynyt myös kuvia Applen huhutuista kartoista. Yhtiö on ostellut muutaman karttafirman viime vuosina, joista tuoreimpana ruotsalainen fotorealistisiin karttoihin erikoistunut C3 Technologies. Verkkosivusto BGR:n mukaan sen luotettavilta lähteiltä saamat kuvat peräisin iOS 6:n kehitysversiosta, jolla karttasovelusta testataan. Kuvien perusteella Applella on vielä tekemistä karttojen laadun suhteen, varsin kaukana ollaan teknologiademovideoiden laadusta.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.