Samsungin Galaxy S -puhelimia toimitettu jo yli 50 miljoonaa kappaletta

Manu Pitkänen
3. kesäkuuta, 2012 14:52

Samsungin mukaan se on toimittanut (Google Translate) jo yli 50 miljoonaa Galaxy S- ja Galaxy S II -puhelinta. Näiden lisäksi Galaxy Note -puhelimia on toimitettu viime vuoden lopun julkaisun jälkeen noin seitsemän miljoonaa kappaletta (n. 1 milj. per kuukausi).
Korealaisvalmistaja ilmoitti aiemmin, että uutta Galaxy S III -älypuhelinta on tilattu ennakkoon ennätykselliset yhdeksän miljoonaa kappaletta.
Ensimmäinen Galaxy S -puhelin julkistettiin maaliskuussa 2010, minkä jälkeen sitä on toimitettu 24 miljoonaa kappaletta. Vaikka puhelin on jo yli kaksi vuotta vanha, on sen kysyntä pysynyt melko stabiilina. Vuoden 2011 alussa puhelinta oli toimitettu 10 miljoonaa kappaletta.
Uudempi painos, eli Galaxy S II on sen sijaan petrannut edeltäjänsä vastaavista luvuista selvästi. Viime vuoden toukokuussa esiteltyä älypuhelinta on toimitettu hieman yli vuodessa (13 kk) 28 miljoonaa kappaletta. Ennakkotilausten valossa Galaxy S III:lla ei pitäisi olla kovin suuria ongelmia yltää edeltäjänsä myyntilukemiin.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy S Samsung Galaxy S II Samsung Galaxy Note Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.