Videolla: iPhone 4S ja Galaxy S III pudotustestissä

Teemu Laitila
5. kesäkuuta, 2012 14:06

Nykyaikaisia älypuhelimia ei ole tarkoitettu kestämään pudotuksia muutaman metrin korkeudesta asfalttiin. Vaikka puhelinta pyrkisi käsittelemään varovasti, se luiskahtaa kädestä tai taskusta ennen pitkää. Usein ensimmäisenä rikkoontuu lasinen näyttö, jonka kestävyyttää on pyritty parantamaan esimerkiksi erityisen kestäväksi mainitulla Gorilla-lasilla.
Android Authority -sivusto testaa miten Samsungin uusin lippulaiva Galaxy S III pärjää Applen lasipäällysteistä iPhone 4S -puhelinta vastaan kun molemmat pudotetaan asfalttiin useita kertoja eri kulmissa. Mielenkiintoista testissä on se, että iPhone 4S:n lasipinta on alkuperäistä Gorlla-lasia, kun taas Samsungin Galaxy S III perustuu Gorilla-lasin uudempaan versioon.
Pudotustesteistä on syytä huomioida, että yksi testi ei vielä anna kovin tarkkoja ja tieteellisiä tuloksia eri puhelinten kestävyydestä. Hajoamisherkkyys riippuu erittäin paljon esimerkiksi siitä, missä kulmassa puhelin osuu maahan ja käsin suoritetussa testissä asento vaihtelee eri pudotusten välillä. Siitä huolimatta tulokset ovat mielenkiintoisia.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Apple iPhone Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.