CM10 päivittää Galaxy S III:n uuteen Androidiin

Matti Robinson
18. heinäkuuta, 2012 14:03

Android-hakkeriyhteisön tuotos CyanogenMod 10 alkaa pikkuhiljaa valmistua Samsungin lippulaivalle. Uusimman version julkaisu tapahtui eilen ja valtaosa toiminnallisuuksista on jo paikallaan. Galaxy S III:lle tehty kustomoitu firmware tarjoaa siis Jelly Beaniä kiireisimmille jo nyt.
Galaxy S III:n kansainväliselle versiolle tehty modifikaatio on operaattorivariantteja valmiimpi. Suomessakin myytävälle SGS3:lle ladattava laiteohjelmisto kaipaa enää muutaman ominaisuuden korjausta, mutta kehittäjän mukaan todella paljon muuta viilausta. Heikosti toimivista ominaisuuksista mainitaan kamera, WiFi-yhteyden jakaminen sekä FM-radio. Myös puhelinyhteydessä saattaa olla ensimmäisellä soitolla ongelmia.
Kuten aina, kuluttajia varoitetaan mahdollisista haittavaikutuksista ja puhelimen rikkomisesta. Päivittäminen tapahtuu siis omalla vastuulla ja voi johtaa arvaamattomiin lopputuloksiin. Ohjelmistoa ei ole (vielä) tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, vaan kyseessä on esikatseluversio.
Mikäli kuitenkin haluat päästä kokemaan uudella Galaxylläsi Project Butterin tuomaa sulavaa käyttöliittymää, suuntaa selaimesi XDA-Developers-foorumille katsastamaan lisätietoja.

Lue myös nämä
Tägit
Android Samsung Galaxy -sarja CyanogenMod Jelly Bean
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.