Videolla: PureViewin videokuvausta keikkatilanteessa

Matti Robinson
18. heinäkuuta, 2012 13:02

Nokia 808 PureViewin kykyihin still-kuvien puolella on esitetty todisteita yllin kyllin. On kuitenkin muistettava, että Nokia oli kenties yhtä innoissaan uutukaisen videokuvauksen laadusta. FullHD-laatuinen kuva ja erityisesti niin kutsuttu Rich Recording -ääni tuottavat Nokian mukaan ennennäkemättömän hyvää jälkeä.
Nokia esitteli YouTubessa markkinointimateriaalillaan Rich Recording -tekniikan soveltuvuutta muun muassa treenikämppätilanteessa. Tässä testissä oli selvää, että PureView voitti Applen ja Samsungin laitteet.
Jotta Nokia 808 PureViewin äänen ja liikkuvan kuvan tallennusominaisuudet selviäisivät kuitenkin paremmin, niin tarvitaan paikka jossa on mielellään hämärää sekä vaihtelevan kovaäänistä ja monipuolista äänimaailmaa. Valitettavasti allekirjoittaneen PureView-videot eivät täytä näitä kriteerejä.
Onneksi tähän paikkaan osuu juuri oivasti YouTube-käyttäjä hlehtinemobilen viime viikolla Rauma Blues -festareilla kuvatut videopätkät. Alla ovat neljä keikkavideota, jotka on kuvattu tripodilta ja esitelevät parhaalla mahdollisella tavalla PureViewin kykyjä.
Onko tämä riittävän hyvää keikkataltiointia?
PÄIVITYS: Lisää Nokia 808 PureViewillä kuvattuja keikkatallenteita löydät osoitteesta http://nokia808recordings.blogspot.fi/.



Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Pureview Nokia 808 PureView
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.