Lontoon Olympialaisissa katoaa 67 000 matkapuhelinta

Panu Roivas
24. heinäkuuta, 2012 14:27

Lontoon Olympialaisten lähestyessä myös taskuvarkaat tulevat todennäköisesti ottamaan osaa urheilujuhlaan, viemällä turistien kännykät.
Lontoossa häviää kahden viikon aikana 50 000 kännykkää, ja Olympialaisten myötä miljoona turistia tulee lisäämään asiantuntijoiden mukaan lukemaa vielä 17 000 kännykällä.
Verkkoturvallisuusyritys Venafin mukaan pelkän laitteen menetyksen lisäksi riskinä on menettää laitteessa pidettyä tärkeää dataa. 67 000 kännykän on arvioitu pitävän sisällään maksimissaan 214,4 teratavua yksityisdataa.

Yritysdatan määrä mobiililaitteissa on lähtenyt räjähdysmäiseen kasvuun, mikä on todellinen riski, jota ei yleensä oteta huomioon. Ihmiset eivät harkitse tai ryhdy toimiin suojellakseen suuria informaatiomääriä joita he kantavat mukanaan tai joihin heillä on internet-yhteys. Työpuhelinten ja henkilökohtaisten laitteiden välinen ero on kutistumassa, joten hävinneet tai varastetut älypuhelimet ja muut mobiililaitteet, jotka päätyvät vääriin käsiin, saattavat olla iso riski yrityksille.

Gregory Webb, Vice President of Marketing, Venafi

Lue myös nämä
Tägit
älypuhelin Varkaus Lontoon Olympialaiset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.