HTC pahoittelee Desire HD:n päivityksen puutetta

Panu Roivas
30. heinäkuuta, 2012 20:46

HTC on julkaissun anteeksipyynnön liittyen Desire HD -älypuhelimen Ice Cream Sandwich -päivitykseen, tai siis sen puutteeseen.
Viikkojen ajan HTC kiusasi asiakkaitaan "kyllä" ja "ei" -vastauksilla siitä, tuleeko Desire HD saamaan Android 4.0 -päivitysen. HTC tuli kuitenkin siihen lopputulokseen, ettei päivitystä julkaista.

"Olemme kuunnelleet palautetta päätöksestämme olle päivittämättä HTC Desire HD:ta Android 4.0 -versioon. Ymmärrämme, että tämä on kiistanalainen päätös.
Lisäselvitykseksi, HTC Desire HD:n massamuistin osiointitavan takia - ja Android 4.0:n suuremman koon takia - laite olisi osioitava uudelleen ja käyttäjädatan päälle olisi kirjoitettava päivityksen toimivuuden takaamiseksi. Vaikka teknisesti osaavammat saattaisivat hyväksyä tämän, suurimmalle osalle asiakkaista tämä ei kävisi. Harkitsimme myös pakkauksen koon pienentämistä, mutta se vaikuttaisi toiminnallisuuteen, jota asiakkaat jo käyttävät. Päivityksen jälkeenkin olemassa oli muita teknisiä rajoituksia, jotka haittasivat käyttäjäkokemusta.
Uskomme että päivityksen pitäisi aina parantaa käyttökokemusta, ja kaikki päivitykset on arvioitava tämän kriteerin mukaan. Olemme tietoisia tämän päätöksen aiheuttamasta pettymyksestä, mutta uskomme käyttökokemuksen heikkenemisen olevan liian merkittävää. Tunnustamme, että tämä on muutos edellisestä vastauksestamme, ja näin ollen olemme todella pahoillamme."

Lue myös nämä
Tägit
päivitys ohjelmistopäivitys HTC Desire HD Ice Cream Sandwich Android 4.0
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.