Jolla on kiinnostunut Nokian oululaisista työntekijöistä

Manu Pitkänen
3. elokuuta, 2012 19:02

Nokian entisistä työntekijöistä koostuva matkapuhelinyhtiö Jolla jatkaa uusien nokialaisten rekrytointia. Yhtiö piti hiljattain rekrytointitilaisuuden Oulussa. Nokia kertoi aiemmin, että se vähentää Oulun yksiköstään 700 työntekijää.
Jolla kertoi Yleisradiolle, että sen rekrytointitilaisuus ylitti sen omat odotukset. Tilaisuuteen osallistui Jollan toimitusjohtaja Jussi Hurmolan mukaan satoja ihmisiä. Ansioluetteloja kerääntyi noin parisataa kappaletta. Hurmolan mukaan Nokian suuret irtisanomiset on Jollalle erinomainen mahdollisuus. Työmarkkinoille vapautuu paljon ammattitaitoisia työntekijöitä ja jopa kokonaisia työtiimejä.
Toimipisteen perustaminen Ouluun on ollut suunnitelmissa jo pitkään. Rahkeiden ei kuitenkaan uskottu riittävän. Nyt toiveet yksiköstä ovat heränneet uudelleen henkiin. Hurmolan mielestä: "Jos Suomessa tällä alalla toimii, Oulua on vaikea sivuuttaa."
Hurmola arvioi, että Ouluun mahdollisesti sijoitettava yksikkö voisi keskittyä tuote- ja ohjelmistopuoleen. Tarkempia tietoja hän ei kuitenkaan vielä pysty kertomaan.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Jolla
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.