HS: Jolla osti jolla.com-osoitteen 40 000 eurolla

Teemu Laitila
6. elokuuta, 2012 15:47

Entisten nokialaisten perustama Jolla-yhtiö on on ostanut jolla.com-domainnimen 50 000 dollarilla eli runsaalla 40 000 eurolla, kertoo Helsingin Sanomat nettisivuillaan. Jolla on vahvistanut Helsingin Sanomille ostaneensa osoitteen ja myös domain-nimen whois-tiedot osoittavat Jollan konttoriin Helsingissä.
Jolla.com-osoite ei ole vielä auki ja yhtiön HS:lle antaman kommentin mukaan tavoitteena oli suojata arvoaan kasvattanutta brändiä. "Jollan brändiarvo on noussut huimasti viime viikkojen aikana ja olemme tehneet tarvittavia toimenpiteitä suojellaksemme tätä brändiä", yhtiön viestinnästä kerrottiin.
Domain-nimien kauppoja seuraavan DomainNews-sivuston mukaan Jollan maksama kauppahinta oli vasta kymmenenneksi suurin heinäkuun aikana toteutunut kauppa. Kallein heinäkuussa myyty osoite oli metals.com, joka vaihtoi omistajaa 140 000 dollarilla.
Jolla on ollut kesän aikana uutisissa, kun yhtiö on ilmoittanut aikovansa julkistaa uusia MeeGo-järjestelmään perustuvia puhelinmalleja. Yhtiön mukaan tavoitteena on julkistaa ensimmäinen puhelin vielä kuluvan vuoden aikana.

Lue myös nämä
Tägit
MeeGo Jolla
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.