Lisää todisteita uuden iPhonen isommasta resoluutiosta

Teemu Laitila
8. elokuuta, 2012 13:09

Uudet tiedot antavat lisätukea aiemmille huhuille, joiden mukaan seuraavan iPhone-mallin resoluutio olisi kasvamassa 640 x 1136 pikseliin. Kevään ja kesän mittaan julkaistut kuvat oletetuista prototyyppimalleista ovat antaneet viitteitä näytön pituuden kasvamisesta ja nyt 9to5mac-sivusto on löytänyt todisteita isosta näytöstä myös iOS 6 -järjestelmän ominaisuuksista.
Vahvistus huhutun resoluution sopivuudesta saatiin muokkaamalla iOS:n kehitystyökalujen emulaattoria toimimaan 640 x 1136 pikselin tarkkuudella. Uusin iOS 6 -järjestelmä ei hätkähtänyt resoluution muutosta, vaan käyttöliittymä skaalautui täydellisesti ja isompi resoluutio toi näytölle viidennen pystyrivin ikoneita. Sama temppu ei onnistu vanhemmalla iOS 5 -versiolla, joka uuden ikonirivin sijaan levittää neljää ikonia suuremmalle alalle.


Kuva: 9to5mac.com


Vieläkin pitävämmän todisteen tarjoaa se seikka, että skaalautuminen tapahtuu ainoastaan 640 x 1136 resoluutiolla. Vaikka edes 9to5mac-sivuston mielenkiintoinen löydös ei tarjoa varmuutta tulevan laitteen ominaisuuksista, syyskuun 12. päiväksi huhuttu julkaisutilaisuus tuo selvyyden tilanteeseen piakkoin.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPhone resoluutio
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.