Nokia-johtaja varoittaa Samsungia: uudet Lumiat tulevat

Matti Robinson
16. elokuuta, 2012 13:01

Viimeisen 24 tunnin aikana on käynyt selväksi, että uuden sukupolven Lumia-puhelinten julkistus on kolmen viikon päästä tosiasia. Eilen Stephen Elop kertoi puhelinten saapuvan pian ja heti perään lehdistölle lähetettiin kutsu New Yorkissa 5. päivä järjestettävään tilaisuuteen. Nyt Nokian Chris Weber jo varoittaa Samsungia uusista Lumia-laitteista.
Myyntijohtaja Weber ilmoittaa Twitterissä Samsungille, että on parempi olla varuillaan, sillä uuden sukupolven Lumia-puhelimet saapuvat pian. Ilmeisesti Weberillä riittää uskoa Nokian uutuuksiin niin paljon, että toista kymmentä miljoonaa myynyt kilpailija Android-leiristä ei pelota.
Weberiltä voisi kysyä myös, että tuleeko Samsungin olla jo nyt varuillaan, vaikka julkistus -- puhumattakaan kauppoihin saapuminen -- ei ole vielä lähelläkään. Kommentista on löydetty myös sanaleikkiä Samsungin Galaxy Note -puhelimeen, jonka on arvioitu viittaavan suurempaan Lumia-puhelimeen.
Ehkäpä suljettujen ovien takana tiedetään jotain mistä voi olla näin itsevarma. Tai sitten kala räpiköi kuivalla maalla. Sen tiedämme 20 päivän päästä.

Samsung take note, next generation Lumia coming soon. #nokia

-- Chris Weber (@CWeberatNokia) August 16, 2012

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Samsung Nokia Lumia Samsung Galaxy Note Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.