Kuvissa: Nokian PureViewillä varustettu Lumia 920

Matti Robinson
31. elokuuta, 2012 15:20

Nokia järjestää ensi viikon keskiviikkona New Yorkissa lehdistötilaisuuden, josta odotetaan uusia Lumia-puhelimia. Windows Phone 8 -alustaa pyörittävät uudet puhelimet ovat olleet huhujen kohteena jo ties kuinka kauan, mutta nyt on vuotanut jo uskottavia kuvia.
Twitterissä nimimerkillä evleaks vuodetut kuvat kertovat kahdesta Lumia-mallista. Niistä odotetumpi on uusi lippulaiva Lumia 920, joka tuo hypetetyn PureView-teknologian vihdoin Lumia-mallistoon. Toinen malleista kantaa huhujen mukaan mallinimeäLumia 820 ja on keskiraskaansarjan osanottaja.
Lumia 920 on huomattavasti ensimmäistä PureView-laitetta, Nokia 808 Pureviewiä ohuempi, joka kielii pienemmästä kamerasensorista. Huhujen mukaan uusi lippulaiva olisi lisäksi varustettu Nokian suurimmalla näytöllä, jonka lävistäjän mitta on 4,5 tuumaa. Kuvan mukaan puhelin saapuu ainakin kolmella värivaihtoehdolla, jotka mukailevat Nokian värikästä linjaa.


Nokia Lumia 920


Vielä värikkäämpänä kuvissa esiintyy todennäköisesti hieman lippulaivaa heikommin varusteltu Lumia 820. Sen näytöllä on mittaa 4,3 tuumaa. Erottavia tekijöitä voivat olla lisäksi kameran tarkkuus (ei PureView?), näytön tarkkuus sekä muistin määrä.


Nokia Lumia 820


Mitään varmaa ei tietystikään voida vielä sanoa kuvien perusteella, mutta erittäin vakuuttavina vuotoa voidaan pitää. Odottaa tarvitsee onneksi vain ensi viikkoon, jolloin tiedämme kaiken tarvittavan uusista laitteista.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Pureview Nokia Lumia Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.