Nokian kamerapomo: "PureView ei ole mikään yksittäinen ominaisuus"

Teemu Laitila
4. syyskuuta, 2012 14:40

Nokian kamerakehityksestä vastaava johtaja Damian Dinning on ottanut Twitterissä kantaa äskettäisten Nokia-vuotojen synnyttämään keskusteluun. Eilen julkisuuteen tullut huhu Lumia 920 -mallin PureView-kamerasta on saanut liikkeelle paljon spekulaatiota siitä, millaisen PureView-kameran Nokia huomenna esittelee. Lähes varmaa kuitenkin on, että 808 PureView -mallin tapaista jättiläissensoria laitteessa ei tulla näkemään.
Nokian Dinning valottaa twitter-viesteissään yhtiön virallista kantaa PureView-nimen merkityksestä. Dinningin mukaan PureView ei tarkoita pelkkää pikseleiden määrää. Se mikä merkitsee, on miten tarjolla olevia pikseleitä, optiikkaa ja kuvankäsittelyä käytetään yhdessä parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

#PureView is about blending optics, pixels and image processing in new and different ways to allow you to do things you otherwise cannot.

-- Damian Dinning (@PhoneDaz) September 4, 2012


Dinningin aiemman tweetin mukaan PureView-kamera yhdistää uutta laitteistoa sekä parempia ohjelmistoja, joilla saavutetaan markkinoiden paras kuvanlaatu.

#PureView is NOT a single specific feature or specification.

-- Damian Dinning (@PhoneDaz) September 4, 2012


Nokia-johtajan kommentit tuskin hillitsevät villinä käyvää spekulaatiota, mutta onneksi virallinen julkistus on vain runsaan vuorokauden päässä, jolloin saadaan toivottavasti nähdä myös ensimmäiset esimerkkiotokset uudesta kamerasta.
Dinningin tweeteistä uutisoi ensimmäisenä The Verge.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Lumia Damian Dinning
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.