Seuraava iPhone onkin "uusi iPhone"?

Teemu Laitila
5. syyskuuta, 2012 10:30

Applen ensi viikolle odotettu lehdistötilaisuus on varmistunut nyt myös virallisesti, kun yhtiö on lähettänyt lehdistölle pitkään odotetut kutsukortit. Normaaliin tapaan kutsusta on yritetty löytää vihjeitä siitä, mitä tilaisuudessa tullaan julkistamaan.
Yksi merkittävä johtopäätös liittyy tulevan iPhonen nimeen. Kutsussa numero 12 heitää numeroa 5 muistuttavan varjon, jonka perusteella tulevan julkistuksen on uskottu olevan nimenomaan iPhone 5. Tuoreen kuvavuodon mukaan Apple olisi kuitenkin heittämässä keväisen iPad-julkistuksen tapaan järjestysnumerot romukoppaan. Kuvassa näkyy tulevan iPhone-mallin myyntipakkaus, jossa laitteen nimeksi on selvästi kerrottu "The new iPhone"
Vaikka numero viisi on seuraava mallinumeroiden järjestyksessä, nyt odotettu iPhone on kuitenkin jo sarjan kuudes laite, mikä puoltaisi sen nimeämistä muutoin kuin järjestysnumerolla. Kutsussa olevan numeron on spekuloitu liittyvän esimerkiksi julkaistavien tuotteiden määrään.
Silti edes näiden kuvien aitoudesta ei ole varmuutta. Tämän vuotinen iPhone-julkaisu on saanut liikkelle ennennäkemättömän määrän kuvavuotoja, jotka joko kertovat Applen turvatoimien löystymisestä tai kuvatehtailijoiden ahkeruudesta.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.