Motorola päivitti Android-mallistoaan suuremmaksi ja tehokkaammaksi

Teemu Laitila
6. syyskuuta, 2012 16:32

Eilinen ei ollut suuri päivä pelkästään Nokialle, vaan myös Motorola on piti oman lehdistötilaisuutensa, jossa yhtiö julkaisi seuraajat Droid Razr -sarjan puhelimille. Motorola Droid Razr HD sekä Droid Razr Maxx HD kasvattavat nimensä mukaisesti edeltäjiensä kokoa ja tehoa.
Molempien puhelinen näyttö on kasvanut 4,7 tuumaan ja Super AMOLED -paneeleiden resoluutio on HD-nimen mukaisesti 1280x720 pikseliä, mikä tarkoittaa 312 pikseliä tuumalla.
Ominaisuuksiensa puolesta laitteet ovat suurelta osin identtisiä ja eroavat toisistaan vain akun kapasiteetin ja sisäänrakennetun tallennustilan osalta. Droid Razr Maxx HD:n isompi 3300 mAh akku vie enemmän tilaa ja puhelin on 0,9 mm paksumpi kuin 8,4 mm Droid Razr HD. Molempien kuorissa on niiden edeltäjien tavoin käytetty kevlar-kuitua, vaikkakin lähinnä kyseessä on tyyliseikka eikä niinkään kestävyyttä parantava ominaisuus.
Huolimatta siitä, että Androidin kehittäjä Google omistaa nykyään Motorolan, yhtiön uusimmat puhelimet julkaistiin "vanhalla" Android 4.0.4 -versiolla. Valmistaja lupaa kuitenkin laitteille Android 4.1 Jellybean -päivityksen vielä tämän vuoden puolella. Käyttöjärjestelmää pyörittää 1,5 GHz:n taajuudella toimiva tuplaydinprosessori, jonka tarkkaa mallia Motorola ei ole paljastanut, mutta joka todennäköisesti on myös uusista WP8-puhelimista sekä Galaxy S III:n Pohjois-Amerikan versiosta löytyvä Qualcommin Snapdragon S4.
Molemmissa puhelimissa on kahdeksan megapikselin takakamera, joka raporttien mukaan ei häviä muille valmistajille, mutta ei toisaalta myöskään ylitä odotuksia. Etupuolelta löytyy 1,3 megapikselin kamera videopuhelukäyttöön. Muita ominaisuuksia ovat microSD-korttipaikka, NFC-tuki sekä HDMI-liitäntä.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Droid Razr HD Droid Razr Maxx HD
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.