Samsungin Galaxy S III on yhtiön nopeiten myynyt malli ikinä

Teemu Laitila
6. syyskuuta, 2012 15:17

Galaxy-sarjallaan Android-valmistajien kärkeen noussut Samsung on myynyt sarjan uusinta mallia Galaxy S III:a jo 20 miljoonaa kappaletta, yhtiöstä kerrotaan. Uusimman Galaxy-puhelimen menestys päihittää moninkertaisesti sen edeltäjät.
Galaxy S III:n 20 miljoonan myyntimäärä saavutettiin vain 100 päivässä, kun sen edeltäjä Galaxy S II saavutti samat lukemat kymmenessä kuukaudessa eli noin kolme kertaa hitaammin. Alkuperäisellä Galaxy-mallilla kului 20 miljoonan saavuttamiseen 17 kuukautta.
Samsung on ensimmäistä kertaa julkaissut myös puhelimen alueellisia myyntimääriä. Kokonaismäärästä runsas neljäsosa eli kuusi miljoonaa on myyyty Euroopan alueella, neljä ja puoli miljoonaa yleisesti Aasiassa sekä kaksi ja puoli miljoonaa Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa sekä neljä ja puoli miljonaa Pohjois-Amerikassa.
Nykyisellä 200 000 myydyn kappaleen päivätahdilla Galaxy S III saavuttaa edeltäjiensä myyntimäärät jo lähiaikoina. Alkuperäistä Galaxy-mallia on myyty maailmanlaajuisesti yhteensä 24 miljoonaa kappaletta ja Galaxy S II on yltänyt jo 28 miljoonan kokonaismyyntiin.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.