Apple-perustaja vihaa patenttikiistaa Samsungin kanssa - "väärä lopputulos"

Matti Robinson
14. syyskuuta, 2012 16:17

Applen toinen perustaja Steve Wozniak on ilmaissut pettymyksensä Applen ja Samsungin väliseen patenttikiistaan. Viime kuussa Kalifornian oikeudessa Samsungin päihittäneelle Applelle myönnettiin miljardikorvaukset. Wozniakia tämä ei miellytä.
Bloombergin haastattelussa ollut Applen perustanut gadget-addikti Steve Wozniak kertoi vihaavansa oikeustaistelua patenteista. Hänen mukaan oikeuden päätös oli väärä ja se ei tule pitämään uusintakäsittelyssä. Wozniak kertoo, ettei syytösten kohteena olleet pienet yksityiskohdat hänen mukaansa ole kovin innovatiivisia.
Useita eri merkkisiä matkapuhelimia käyttävä Wozniak on usein kritisoinut perustamansa yhtiön tuotteita siinä missä kilpailijoitakin. Vastajulkistetun iPhone 5:n osalta Woz toivoo hyvää kameraa. Hän harmittelee, että iPhone 4 häviää kuvanlaadussa useille kilpailijoille. Tarina ei tosin kerro miksi Woz ei vertaa iPhone 4S:ää kilpailijoihin.
Tuttuun tapaansa Wozniak odottaa saavansa uutuuspuhelimen käsiinsä ennen kuin kertoo mikä puhelimessa on hyvää ja mikä huonoa.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Samsung Steve Wozniak Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.