Google kuoppasi läppäritelakan älypuhelimille

Teemu Laitila
14. syyskuuta, 2012 12:54

Motorolan uusi omistaja Google on määrännyt yhtiön lopettamaan Lapdock-telakan kehityksen. Telakan avulla älypuhelinta voidaan käyttää kannettavan tietokoneen tyylisestä näppäimistöllä ja isolla näytöllä. Tuki telakalle on poistettu kokonaan Motorolan uusimista Razr-malleista.
Asiasta uutisoivan PhoneNews-sivuston mukaan määräys kehitystyön lopettamisesta tuli Googlen ylimmältä johtoportaalta. PhoneNews spekuloi, että Google ei ole vielä valmis tuomaan Androidia kunnolla työpöydille eikä se halua puolitoimivia virityksiä mahdollisesti pilaamaan tulevaisuudessa julkaistavien työpöydälle taipuvien Android-versioiden mainetta.
Motorola on ehtinyt valmistaa Lapdock-telakan käyttämästä Webtop-sovelluksestaan kolme erillistä versiota, joista kaksi ensimmäistä eivät onnistuneet vakuuttamaan käyttäjiä, mutta kolmatta versiota on pidetty toimivana toteutuksena.
Lapdock-telakat on määrätty Motorolan toimesta alennusmyynteihin ja aiemmin lähes 250 dollarin hintaista telakkaa myydään tällä hetkellä 50 dollarin hinnalla varastojen tyhjentämiseksi.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Android Google
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.