Samsung kiistää huhut Galaxy S IV:n helmikuun julkaisusta

Teemu Laitila
18. syyskuuta, 2012 14:06

Samsung kiistää huhut Galaxy S III:n seuraajan saapumisesta jo helmikuussa. Korea Times -lehti väitti viikonloppuna omiin sisäpiirilähteisiinsä vedoten, että Samsung olisi julkaisemassa Galaxy S IV -nimellä tunnetun laitteen Barcelonan MWC-messuilla.
Samsung ilmoitti yhtiön korealaisella Twitter-tilillä, että "medioissa liikkuneet spekulaatiot Galaxy S III:n seuraajasta eivät yksinkertaisesti ole totta". Alla olevan Twiitin sisältöä on selvitetty Google Translate -palvelun avulla.

[알려드립니다] 일부 언론에서 보도한 '갤럭시 SⅢ 후속모델 출시 예정' 이라는 추측은 단순루머일 뿐 사실이 아닙니다. 정해진 게 아무것도 없는데 왜 이런 소문이 퍼질까요 ㅜㅜ

-- Samsung Electronics (@samsungtomorrow) September 18, 2012

Galaxy S III:n myynti on vasta saatu kunnolla käyntiin ja laite on jo rikkonut Samsungin aiempien Galaxy-mallien myyntiennätyksiä. Myynnille ei myöskään vaikuttaisi olevan tulossa loppua lähitulevaisuudessa, vaan se todennäköisesti jatkuu ennätysvauhdilla vielä pitkään. Näin ollen Samsungilla ei ole syytä haitata oman lippulaivansa myyntiä tuomalla uusi versio markkinoille alle yhdeksän kuukautta edellisen mallin julkaisun jälkeen.
Seuraavan sukupolven Galaxy S -puhelinta voidaan kuitenkin odotella myöhemmin keväällä. Korea Times spekuloi myös sen tulevilla ominaisuuksilla ja mainitsi viiden tuuman näytön, Exynos-prosessorin sekä mahdollisen taipuisan AMOLED-paneelin. Tässä vaiheessa ominaisuuksien listaus on kuitenkin vasta arvailua ja huhuja spekseistä tullaan näkemään tarpeeksi kevään mittaan.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung huhu Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy S4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.