Ensimmäinen epävirallinen Windows Phone 7.8 ROM-tiedosto vuosi nettiin

Teemu Laitila
19. syyskuuta, 2012 12:33

Ensimmäinen epävirallinen Windows Phone 7.8 ROM-tiedosto on vuotanut julkisuuteen, kun xda-developers-sivustolla julkaistiin HTC HD7 -puhelimelle tarkoitettu ROM-tiedosto. Paketista löytyy Windows Phone 7.8 -järjestelmä, joka kuitenkin julkaisijan mukaan on vielä beta-tasolla.
Versiota kuvaillaan keskeneräiseksi eikä sen asentaminen omaan laitteeseen ole välttämättä vielä viisasta. Paketin julkaisijan mukaan käyttöjärjestelmä on peräisin tarkemmin määrittelemättömästä Nokia-puhelimesta. Paketti perustuu kuitenkin nykyiseen Tango-version ytimeen.
Windows Phone 7.8 on nykyisen sukupolven Windows Phone -laitteille kuten Nokian Lumia-puhelimille tulossa oleva päivitys. Nykyiset Window Phone -laitteet eivät tue uutta Windows Phone 8 -järjeselmää, mutta 7.8-version mukana laitteisiin saapuu monia uuden version ominaisuuksia kuten uudistettu kotiruutu. Microsoft on kuitenkin ollut vaitonainen tulevan päivityksen tarkemmista ominaisuuksista. Myös julkaisun aikataulu on vielä hämärän peitossa, mutta toivottavasti päivitys saadaan ulos pian virallisen WP8-julkaisun jälkeen.
Päivitys: Lisätty otsikkoon puuttuva puolikas.

Lue myös nämä
Tägit
HTC HD7 Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.