HTC:n astetta edullisempi Windows-puhelin: Windows Phone 8S

Manu Pitkänen
19. syyskuuta, 2012 18:59

HTC:n tuotemallisto täydentyi tänään kahdella uudella puhelimella, jotka molemmat perustuvat Microsoftin uuteen Windows Phone 8 -alustaan. Lippulaivamalli Windows Phone 8X:stä löytyy lisätietoa toisesta jutusta. Tässä valotetaan kevyemmin varustellun HTC Windows Phone 8S:n ominaisuuksia.
Marraskuussa kauppoihin ilmestyvä 8S poikkeaa muotoilullisesti melkoisesti siitä mitä HTC:ltä on totuttu näkemään. Design on värikkäämpi ja räväkämpi. Värikkyyden osalta mallia on ehkä haettu Nokialta, jonka Lumia-mallisto on ollut alusta lähtien kirjava. Ulkonäöllisesti 8S on kuitenkin lähempänä Sonyn Xperia P:tä. Saataville tulee neljä värivaihtoehtoa: Domino, Fiesta Red, Atlantic Blue ja High-Rise Gray.
Nelituumaisen 8S:n sisällä sykkii gigahertsin taajuudella Snapdragon S4 -tuplaydinsuoritin. Sen kaverina on 512 megatavua keskusmuistia ja neljä gigatavua tallennustilaa (microSD-paikan ansiosta muistia saa laajennettua). Puhelimessa on viiden megapikselin kamera (f/2.8), jolla voidaan kuvata korkeintaan 720p-tasoista videokuvaa. Etukameraa ei 8S:ssä ole lainkaan.
HTC ei julkaissut Windows Phone 8S:n hintatietoja vielä.

Lue myös nämä
Tägit
HTC Windows Phone HTC Windows Phone 8S
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.