Asus julkaisee uuden PadFonen lokakuun 16. päivä

Teemu Laitila
22. syyskuuta, 2012 13:07

Asus on lähettänyt medialle kutsuja saapua lokakuun 16. päivä pidettävään tilaisuuteen, jossa on tarkoitus esitellä seuraaja yhtiön PaFone-laitteelle. Asus järjestää kaksi samanaikaista tilaisuutta, joista toinen Milanossa ja toinen Taipeissa.
Tarkemmat tiedot puhelimen ja tablet-telakan yhdistävästä konseptista ovat vielä vähäisiä, mutta laitteen sisuskalujen kerrotaan päivittyneen hyvinkin nykyaikaisiksi. AnTuTu-testiohjelmam tietokantaan ilmestyneiden tulosten perusteella PadFone 2 sisältäis Qualcommin 1,5 GHz:n taajuudella toimivan neliytimisen Snapdragon-prosessorin, kaksi gigatavua muistia ja sen käyttöjärjestelmänä on ainakin testitulosten perusteella vielä Android 4.0.5. Laitteen odotetaan saapuvan markkinoille kuitenkin vasta ensi vuoden puolella, eli Asus ehtinee päivittää PadFonen uusimpaan Android-versioon.
Asuksen PadFone konsepti esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuosi sitten syksyllä CES-messuilla ja julkaisua luvattiin joulumarkkinoille 2011. CES:n jälkeen laitteesta ei kuitenkaan juuri kuulunut uutisia ennen kevään 2012 Mobile World Congress -messuja, jolloin Asus esitteli laitteesta kokonaan uusitun version ja laite saapuikin myyntiin keväällä.

Lue myös nämä
Tägit
Asus Asus PadFone Asus PadFone 2
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.