Googlen sovelluskauppa juhlii alennusmyynnillä: suosittuja sovelluksia 25 sentin hintaan

Teemu Laitila
27. syyskuuta, 2012 16:26

Google kertoi eilen, että sen Android-sovelluksia myyvä Play-kauppa on ylittänyt 25 miljardin ladatun sovelluksen rajan. Yhtiö kertoi myös juhlivansa merkkipaalua mittavalla alennuskampanjalla. Yhtiö julkistikin eilen illalla ensimmäiset alennusmyyntiin saapuvat sovellukset, jotka ovat myynnissä rajoitetun ajan 25 sentin hintaan.
Ensimmäisessä paketissa oli yhteensä 14 sovellusta, jotka löytyvät kaupan suosittujen maksullisten sovellusten listalta. Paketista löytyy useampia pelejä, kuten premium-version Rovion suositusta Angry Birds Space -pelistä, autopeli Asphalt 7: Heat, nykyisin Zyngan kehittämä Draw Something sekä muita nimiä. Hyötyohjelmia listalla on esimerkiksi Googlen oma muistilistaohjelma Tasks sekä urheilusuoritusten mittaamiseen tarkoitettu Runtastic PRO.
Jos Google jatkaa kampanjaa saman tapaan kuin esimerkiksi 10 miljardia latausta juhlistaessa, tarjoussovellusten valikoima vaihtelee päivittäin, eli kannattaa kurkistaa Play-kauppaan kerran päivässä, jos haluaa suosikkisovelluksia murto-osalla normaalihinnoista.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Google Play Store
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.