iPhone nousi heti myyntilistojen kärkeen Suomessa

Teemu Laitila
1. lokakuuta, 2012 10:15

Viime viikon lopulla julkaistu iPhone 5 -puhelin nousi heti suomalaisoperaattoreiden myyntilistojen kärkipaikoille kuukausimyynnin osalta huolimatta siitä, että laite oli myynnissä vain kolme päivää. Elisalla iPhone 5 on syyskuun myydyin puhelinmalli ja DNA:lla iPhone 5 ylsi toiselle sijalle ja sen edelle jäi vain Samsungin Galaxy S III.
DNA:lla iPhone 5 loppui osassa kaupoista jo ensimmmäisen puolen tunnin aikana ja operaattori odottaa uutta toimitusta maanantain aamupäiväksi. Myös Elisa myi varastonsa tyhjiksi ja uutta toimituserää luvataan tälle viikolle. Elisan mukaan iPhone 5 on kiinnostanut myös yrityskäyttäjiä ja ennakkovarausten perusteella laite näyttäisi nousevan listakärkeen myös yritysmyynnin puolella.
Elisan mukaan suuri osa iPhone-kaupoista on tehty luottomaksulla eli kuukausierissä. "Uuden iPhonen ensimmäiset myyntipäivät osoittivat erissä maksamisen suosion. Suuri osa ostaa tänä päivänä puhelimensa luottokaupalla. Tarjoamamme mahdollisuus maksaa korottomasti ja kuluttomasti kuukausierissä ilman pakollista liittymäkytkyä antaa yhä useammille mahdollisuuden ostaa haluamansa puhelin", kertoo Elisan liittymäliiketoiminnan johtaja Henri Korpi. Luottomaksun suosiota selittänee osaltaan huippupuhelinten kasvaneet hinnat, jotka lähentelevät laadukasta kannettavaa tietokonetta.

Lue myös nämä
Tägit
DNA Elisa Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.