Nokia päivitti 808 PureViewin ja liudan muita puhelimia

Valtteri Ahonen
2. lokakuuta, 2012 21:53

Nokian on sanottu olevan hyvin sitoutunut vanhoihin asiakkaisiinsa. Se myös näkyy, sillä yhtiö on julkaissut päivityksen jo lähes kokonaan hylättyä Symbiania käyttäviin puhelimiinsa.
Päivitys koskee Nokian 603, 700 ja 701 -malleja, sekä 808 PureView "-superkamerapuhelinta". Kaikki mainitut puhelimet tulevat saamaan uuden selaimen (versio 8.3), uuden ja nopeamman näppäimistön sekä Nokian Car Moden, joka tuo puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia helposti ajaessa käytettävässä muodossa.
Lisäksi päivitys tuo 808 PureViewiin kameran lisäominaisuuksia. Päivityksen jälkeen käyttäjä esimerkiksi näkee ottamistaan kuvista enemmän tietoa, kuten resoluution, ISO-arvon sekä sijainnin, jossa kuva on otettu. Sijainnin saa yhdellä painalluksella näkymään myös karttasovelluksessa.
Näiden lisäksi galleriassa voi valita ja poistaa kerralla useamman kuvan, mikä ei aiemmin ollut mahdollista. Galleriaa on myös parannettu näkymään vaakatasossa, ja gallerian widgetin ominaisuuksia on paranneltu.
Päivityksen jakelu on jo aloitettu, mutta sen saatavuudessa on alueellisia ja operaattorikohtaisia eroja. Saatavuuden voi tarkistaa Nokia Suitella.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia 700 Nokia 701 Nokia 603 Nokia 808 PureView
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.