iPhone-käyttäjät saivat Googlen katunäkymän takaisin

Teemu Laitila
4. lokakuuta, 2012 12:55

Huolimatta siitä, että Google ei ole suhtautunut erityisen ymmärtäväisesti Applen iOS 6 -järjestelmän käyttäjien karttaongelmiin, yhtiö on toteuttanut monen iPhone- ja iPad-käyttäjän toiveen katunäkymän palauttamisesta Applen laitteille. Katunäkymää pääsee nykyään käyttämään Googlen karttojen nettisovelluksen avulla.
Applen karttauudistus kohtasi paljon kritiikkiä ja käyttäjien valitus johti lopulta yhtiön toimitusjohtajan julkiseen pahoitteluun. Toimitusjohtaja Tim Cook myös kehotti käyttäjiä turvautumaan muuhun tarjontaan sillä välin, kun yhtiö parantelee karttojaan kilpailukykyiselle tasolle.
Googlen katunäkymä osaa hyödyntää laitteen sijaintitietoja ja kompassia, jos sivustolle on antanut luvan niiden käyttämiseen. Katunäkymään pääsee käsiksi avaamalla maps.google.com-osoitteen selaimella ja valitsemalla haluamansa osoitteen, jolloin ruudun alareunaan ilmestyy tuttu Stree View-ikoni, joka avaa näkymän uuteen selainikkunaan.
Vaikka nettisovelluksen katunäkymä on myös Android-käyttäjien saatavilla, Googlen karttojen natiivi sovellus tarjoaa paremman suorituskyvyn kuvia selatessa.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iOS 6 Apple iPhone Apple iPad
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.