LG julkaisemassa Nexus-puhelimen lokakuun lopulla

Teemu Laitila
6. lokakuuta, 2012 19:17

LG ja Google aikovat julkaista LG:n valmistaman Nexus-nimeä kantavan puhelinmallin vielä tämän kuun lopulla. MoDaCo-sivusto kertoo, että tuleva vielä nimeämätön Nexus-malli perustuisi paljolti LG:n Optimus G -malliin, mutta sen ulkoasu olisi kokenut uudistuksia. LG:n Nexus-laite olisi ensimmäinen uuteen Android 4.2 -järjestelmään perustuvua puhelin.
MoDaCon mukaan laitteen sisuksissa olisi Optimus G:n tapaan neliytiminen Snapdragon S4 -suoritin, 1280x768 resoluutiolla toimiva "True-HD" IPS-paneeli, kaksi gigatavua RAM-muistia, 8 Mpix kamera sekä 8 tai 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteen akkua ei voi MoDaCon tietojen mukaan vaihtaa eikä laitteessa olisi microSD-paikkaa. Mielenkiintoinen lisäominaisuus on sisäänrakennettu langaton lataus. Näytön koosta ei ole vielä varmuutta, mutta ainakin uuden Nexus-laitteen esikuvan Optimus G:n näyttö on kooltaan 4,7 tuumaa.
LG ei ole tähän mennessä osallistunut Googlen Nexus-ohjelmaan. Aiemmat Nexus-puhelimet ovat tulleet Samsungilta ja HTC:lta. LG:n Nexus-malli ei ole välttämättä ainut tulossa oleva Nexus, sillä keväisen huhun mukaan Google olisi laajentamassa Nexus-puhelinten valmistusta useammalle kuin yhdelle kumppanille kerrallaan. Esimerkiksi HTC:n on huhuttu suunnittelevan viiden tuuman ruudulla varustetun Nexus-mallin julkaisua.

Lue myös nämä
Tägit
LG Google Nexus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.