HTC esittelee uuden lippulaivan 1080p-näytöllä Japanissa

Sami Koivunen
17. lokakuuta, 2012 19:09

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC esittelee nettisivuillaan (käännetty) uuden lippulaivamallin HTC J Butterflyn, jonka myyntivalttina on viisituumainen 1080p-näyttö. Puhelin tulee myyntiin ainoastaan Japanissa joulukuun loppupuolella, mutta sen näyttötekniikan odotetaan leviävän myös Euroopan markkinoille.
GSM Arenan mukaan HTC J Butterflyn näyttö sisältää 440 pikseliä tuumassa (PPI) ja se on toteutettu Super LCD 3 -tekniikalla eli puhelin tukee Full HD -tarkkuutta. Lisäksi puhelin sisältää muun muassa 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 Pro APQ8064 -järjestelmäpiirin, kaksi gigatavua RAM-muistia, LTE-yhteydet, NFC-tuen, kahden megapikselin etukameran ja kahdeksan megapikselin takakameran.
HTC J Butterfly ominaisuuksia ovat lisäksi 16 gigatavua sisäistä muistia ja microSD-muistikorttipaikka. Akun kapasiteetti on 2 020 milliampeerituntia, joka on keskimääräistä suurempi, mutta nähtäväksi jää, kestääkö tarkalla näytöllä varustetun puhelimen akku koko päivän käyttöä.
HTC J Butterflyn mitat ovat 143 x 71 x 9.1 mm ja painoa puhelimella on 140 grammaa. J Butterfly on siis aavistuksen One X:aa isompi puhelin. Malli tulee Japanissa myyntiin punaisena, mustana ja valkoisena sisältäen Androidin 4.1 Jelly Bean -version.

Lue myös nämä
Tägit
HTC Jelly Bean Android HTC J Butterfly
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.