Galaxy S III sai vihdoin Jelly Beanin myös Suomessa

Teemu Laitila
25. lokakuuta, 2012 16:01

Samsung Suomi kertoo Facebook-sivuillaan, että Android 4.1.1 on nyt saatavilla Galaxy S III -puhelimille. Jelly Bean -koodinimellä tunnettu Android-versio julkaistiin alunperin heinäkuun alussa.
Jelly Bean tuo mukanaan muun muassa Project Butter -nimellä tunnetun parannuksen, jonka myötä Androidin usein lagiseksi moititun käyttöliittymän sulavuutta on pyritty parantamaan. Toinen merkittävä uudistus on monipuolisempi ilmoituskeskus, jossa esimerkiksi saapuneen tekstiviestin tai sähköpostin näkyvää ilmoitusta voi laajentaa näyttämään enemmän sisältöä. Myös kotiruutujen kuvakkeiden ja widgettien järjestely on aiempaa kätevämpää.
Samsungin Facebook-sivuilta löytyvän alustavan päivitysaikataulun mukaan seuraavat Jelly Bean -päivitettävät puhelinmallit ovat Galaxy S II - ja alkuperäinen Galaxy Note. Galaxy S II:lle päivitystä luvataan marraskuun aikana ja Noten aikatauluksi mainitaan epämääräisemmin vain neljäs vuosineljennes, eli päivitys saapuu kuitenkin tämän vuoden puolella.
Galaxyu S III puhelimille Android 4.1.1 Jelly Bean on ladattavissa joko OTA:na suoraan puhelimeen tai yhdistämällä puhelin Samsungin Kies-sovellukseen.
Kerro kommenteissa miten Jelly Bean vaikuttaa puhelimen toimintaan!

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy -sarja Jelly Bean Android
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.