Samsungin mainokset vihjailevat seksivideosta ja pilkkaavat Applea

Sami Koivunen
25. lokakuuta, 2012 14:56

Samsung on julkaissut YouTube-kanavallaan kolme uutta videota mainostamaan yhtiön tämänhetkistä lippulaivaa eli Galaxy S III -puhelinta. Applen ja Samsungin välinen mobiilitaistelu näkyy yhdellä videoista, jossa Samsungin Galaxy S III -puhelimen näyttöä verrataan Applen iPhone-puhelimen vastaavaan.
"Game on" -mainoksessa kaksi kaverusta pelaavat samaa peliä puhelimillaan, joista toinen on Samsungin ja toinen Applen tekemä. Applen iPhonea käyttävä kaverus valittaa iPhonen näytön koosta ja himmeydestä. Mainoksen tehnyt Samsung on tosin valinnut kilpailijakseen joko iPhone 4- tai 4S-puhelimen uudemman ja isompinäyttöisen iPhone5:n sijaan. Kuitenkin Samsungin viesti Galaxy S III -puhelimen käyttämästä 4,8 tuuman Super AMOLED -näytöstä tulee selväksi.
Kahdessa muussa mainoksessa Samsung esittelee puhelimen tiedonsiirtomahdollisuutta koskettamalla NFC-lähilukutekniikan avulla. Myös tästä voi nähdä piikittelyä kilpailijaa kohtaan, sillä tällä hetkellä iPhone ei tarjoa NFC-tekniikkaa puhelimissaan. "Work Trip" -mainoksessaan Samsung uskaliaasti vihjailee aikuisten välisestä videosta, jota "ei välttämättä kannata katsoa lentokoneessa".


Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone Samsung Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.