Nyt se on virallista: Lumia 920 kauppoihin 22. marraskuuta, ennakkotilaus alkaa keskiyöllä

Teemu Laitila
30. lokakuuta, 2012 13:06

Nokia on vahvistanut virallisesti Verkkokauppa.comin eilen lipsauttamat tiedot Lumia 920 -puhelimen hinnoittelusta ja saatavuudesta Suomessa. Nokian Ääni-blogissa kerrotaan, että Lumia 920 saapuu kauppoihin marraskuun 22. päivä ja sen virallinen myyntihinta on 660 euroa. Kiireisimmät voivat ennakkotilata laitteen ensi yöstä alkaen.
Verkkokauppa.com kertoi eilen vastaavia tietoja puhelimen saatavuudesta, mutta puhelin on perinteisesti hinnoiteltu hieman alemmas kuin virallinen myyntihinta eli 599,90 euroon.
Nokian blogissa hehkutetaan erityisesti Lumia 920:n käytön helppoutta, kameran laatua, hanskat kädessä toimivaa tarkkaa kosketusnäyttöä sekä myös sen yhteensopivuutta tuoreiden Windows 8 -tietokoneiden sekä tablettien kanssa. Nokian mukaan LTE-valmius on saanut operaattoreiden hyväksynnän, eli Lumia 920:n saa halutessaan jopa 100 megabittiin yltävillä LTE-yhteyksillä varustettuna.
Suomessa laite tulee saataville keltaisena, punaisena, valkoisena ja mustana, mutta aiempien Lumioiden ja N9:n suosikkiväri syaani loistaa vielä poissaolollaan. Tähän mennessä syaani versio on julkaistu vasta yhdysvaltalaiselle AT&T-operaattorille.
Puhelinvertailu julkaisee huomenna laitteesta ensimmäiset tunnelmat ja myös kattavampi arvostelu saapuu piakkoin.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Lumia hinta saatavuus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.