Samsung julkaisi Galaxy Premierin

Teemu Laitila
1. marraskuuta, 2012 16:41

Samsung on julkaissut jo aiemmin useissa kuvissa nähdyn Galaxy Premier -puhelimen, jonka ulkoasu on lainattu paljolti yhtiön lippulaivalta Galaxy S III -mallilta. Uusi malli on kuitenkin asteen verran pienempi ja myös sisuskalut ovat erilaiset.
Ruutu on kutistettu 4,65 tuumaan SGS3:n jättimäisen 4,8 tuuman näytön sijaan. AMOLED-paneelin resoluutio on kuitenkin edelleen 1280x720. Puhelin on varustettu Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmällä, jota vauhdittaa kaksiytiminen 1,5 GHz:n taajuudella toimiva TI:n OMAP 4470 -järjestelmäpiiri. Muistia on perinteiset yksi gigatavu.
Muita ominaisuuksia ovat 8 megapikselin kamera takana, 1,9 megapikselin kamera edessä, Bluetooth 4.0, NFC ja GPS- sekä Glonass-paikannukset.
Samsungin motiivia välimallin julkaisulle on pohdittu jo aiemmin, mutta vaikuttaisi siltä, että puhelin ei välttämättä saavu laajemmin saataville, vaan kyseessä on vain tietyille markkinoille suunnattu malli. Tähän mennessä laite on tulossa myyntiin virallisesti vain Ukrainassa, jossa hintatasoksi kerrotaan noin 524 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy Premiere
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.