Windows Phone 8 saa ilmoitukset ehkä myöhemmin - "meiltä loppui aika"

Teemu Laitila
2. marraskuuta, 2012 11:50

Microsoft on esitellyt tuoretta mobiilikäyttöjärjestelmäänsä laajasti kehittäjille esimerkiksi julkaisun jälkeen järjestetyssä Build-tapahtumassa. Tapahtumaan osallistunut The Vergen Tom Warren raportoi, että yhtiö käytännössä myönsi suunnitelleensa uuteen järjestelmään niin sanottua "ilmoituskeskusta", mutta aika loppui kesken.
Windows Phone on saanut jo aiempien versioidensa kohdalla kritiikkiä siitä, että järjestelmästä puuttuu toiminto, joka keräisi eri sovellusten ilmoitukset keskitetysti yhteen paikkaan. Windows Phone -järjestemän perusosaset eli Live Tile- ruudut kykenevät näyttämään ilmoituksia ja kertomaan esimerkiksi uusista viesteistä, mutta erityisesti ruutujen määrän kasvaessa niiden käyttökelpoisuus vähenee ja tietoa ei saa ollenkaan, jos sovelluksen live tile ei ole kiinnitettynä kotiruudulle.
Ilmoituskeskuksesta kysyttäessä Microsoftin Thomas Fennel totesi, että se puuttuu uusimmasta käyttöjärjestelmäversiosta, koska kehittäjillä loppui aika kesken. Fennel jatkaa, että yhtiö saa jatkuvasti palautetta ja kyselyitä ilmoituskeskuksen puutteesta ja kertoo, että kehitystiimi miettii asiaa ankarasti.
Jonkinlainen versio ilmoituskeskuksesta saatetaan siis hyvinkin nähdä tulevissa päivityksissä.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.