Nokiat huippuhalpoja Yhdysvalloissa - AT&T:n tarjous on vaikea ohitettava

Valtteri Ahonen
6. marraskuuta, 2012 18:19

Yhdysvaltalaisoperaattori AT&T on julkaissut tiedotteessa hinnat tuleville Windows Phone 8 -puhelimilleen, kertoo WMPoweruser. Niiden joukossa myös uudet Lumiat, joiden menestystä maassa pidetään Nokialle elintärkeänä.
WP ei ole alustana saanut Yhdysvalloissa kovinkaan paljoa jalansijaa, ja niinpä puhelinten hintoja ei ole vara pitää kovin korkeana. Monille tuli kuitenkin yllätyksenä, kuinka alas Nokian lippulaivamallin hinta on saatu hilattua: kahden vuoden sopimuksella luurille jää hintaa vaivaiset 99,99 dollaria. Lumia 920:n myynti alkaa Yhdysvalloissa 9.11.
Senttiä vaille satasella AT&T tarjoaa sopimuksen kanssa myös HTC:n uutukaista Windows Phone 8X -mallia 8 GB tallennuskapasiteetilla. 16 GB -mallin hinta on 199,99 dollaria.
Vielä halvempaan hintaluokkaan yltää Nokian Lumia 820 -malli, josta pyynti parin vuoden sopimuksella on $49,99. Kalliimaan Lumian tarjouksesta entistä houkuttelevamman tekee ilmainen latausalustan langattomaan lataukseen. Niitä jaetaan "niin kauan kuin niitä riittää". Alustan myyntihinta Suomessa on noin 70 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia HTC AT&T Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.