Videolla: Sketsiohjelma piruilee iPhone 5 -arvosteluille

Teemu Laitila
10. marraskuuta, 2012 13:36

Amerikkalainen suosittu sketsiohjelma Saturday Night Live piruilee uusimmassa jaksossaan laitearvostelujen perinteiselle saivartelulle puutteellisista ominaisuuksista, hitaasti toimivista sovelluksista ja vähemmän kuin optimaalisesta toiminnasta.
Erityisesti kohteena on iPhone 5, joka on saanut kritiikkiä huonosti toimivista kartoista, lohkeilevasta pinnoitteesta ja purppuran värisistä linssiheijastuksista.
Sketsissä arvostelijoiden valituksia saapuvat kuuntelemaan kiinalaiset iPhone-puhelimia valmistavan tehtaan työntekijät. Muun muassa iPhone-puhelimia valmistava kiinalainen Foxconn on ollut julkisuudessa huonojen työolojen vuoksi. Kiinalaiset ottavat osaa amerikkalaisten ongelmiin, sillä onhan elämä rankkaa, jos huonot kartat johdattavat käyttäjänsä väärään kahvilaan. Kiinalaiset toteavat myös olevansa onnekkaita säästyessään huonojen karttojen käytöltä, kun työ- ja asuinpaikka ovat yksi ja sama asia.
Valitusta puhelimen vioista säestetään "surullisella kiinalaisella viulunsoitolla" sekä "perinteisellä sarkastisella tanssilla".

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.