HTC:lta 5-tuumainen Droid DNA Full HD -näytöllä

Valtteri Ahonen
13. marraskuuta, 2012 19:24

HTC ja Verizon ovat yksissä tuumin julkaisseet uuden Droid DNA -mallin, joka haastaa kokonsa puolesta markkinoiden suurimmat puhelimet. Koukkuna ei kuitenkaan ole pelkästään ruudun koko, vaikka sitäkin löytyy viiden tuuman edestä, vaan sen tarkkuudessa: 1080p-videotoistoon kykenevä näyttö on pikselitiheydeltään 440 PPI.
Näytön resoluutio on siis 1920 x 1080, eli sama kuin nykyajan Full HD -televisioissa. Resoluutio tekee Droid DNA:sta maailman tarkkanäyttöisimmän puhelimen. (Pari viikkoa takaperin julkaistu, vain Japanin markkinoille tarkoitettu HTC J Butterfly tosin yltää samaan tarkkuuteen).
Huhujen mukaisesti puhelimesta löytyy 1,5 GHz Snapdragon S4 Pro -prosessori, 2 GB RAMia ja 8 megapikselin kamera One X -mallista tutulla erillisellä ImageChip-piirillä. Tallennuskapasiteetin puolesta näyttäisi siltä, että HTC on omaksumassa ideologiaa, jonka mukaan pilvipalvelut alkavat suuressa määrin korvata puhelimen sisäisiä tallennuspaikkoja: tilaa on 16 GB ja sitä ei ole mahdollista laajentaa microSD-kortilla.
Android 4.1.1 -version (toistaiseksi) päällä pyörii HTC:n oma uusittu Sense 4+ -käyttöliittymä. Myöskin ilmeisesti suurempaa tulemistaan tekevä langaton lataus on saatu mukaan, kirjoittaa The Verge.
HTC Droid DNA on Verizonille julkaistu malli, joka sellaisenaan tulee todennäköisesti jäämään vain Yhdysvaltojen markkinoille, samaten kuin HTC J Butterfly tulee jäämään Japaniin. Odotatteko jotain vastaavaa pian tulevaksi myös tälle mantereelle?

Lue myös nämä
Tägit
FullHD HTC HTC Droid DNA
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.