HTC:n One X+ saapui ennakkotilattavaksi

Teemu Laitila
14. marraskuuta, 2012 10:00

HTC:n lokakuussa julkistaman päivitetyn One X+ -mallin ennakkomyynti on alkanut. One X+ ei ulkoisesti eroa keväällä julkistetusta One X -mallista, mutta sisuskaluissa on tapahtunut muutoksia.
Merkittävimmät uudistukset liittyvät prosessorin kellotaajuuden kasvuun sekä kasvaneeseen akkukapasiteettiin. Tegra 3 -piirin kellotaajuutta on nostettu jopa 1,7 GHz:n alkuperäisen mallin 1,5 GHz:n verrattuna. Akun kapasiteetti puolestaan on kasvanut 2100 mAh:n alkuperäisestä 1800 mAh:sta.
HTC:n omien laskelmien mukaan prosessorin kellotaajuuden kasvattaminen on nostanut laskentatehoa runsaalla neljänneksellä ja isompi akku kasvattaa puheaikaa 37 prosentilla.
Muut ominaisuudet vastaavat paljolti alkuperäistä One X -mallia. Näytön koko on 4,7 tuumaa ja Super LCD2 -paneelin resoluutio on 1280x720. One X+ julkaistiin Yhdysvalloissa LTE-yhteyksillä varustettuna, mutta laite ei ole yhteensopiva suomalaisten LTE-verkkojen kanssa.
HTC:n uutuus on ennakkotilattavissa useammissa kaupoissa ja hinta vaikuttaisi asettuneen noin 700 euron tietämille. Tarkemmasta saatavuudesta ei ole tietoa.

Lue myös nämä
Tägit
HTC HTC One X Plus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.