Cnet: HTC valmistautuu 1080p-näytöllisen Droid DNA:n kansainväliseen julkaisuun

Valtteri Ahonen
19. marraskuuta, 2012 20:22

HTC esitteli viime viikolla 5-tuumaisella FullHD-näytöllä varustetun Verizon DNA Droid -mallinsa, joka oli kuitenkin suunnattu vain Yhdysvaltojen markkinoille. Jo muutamaa viikkoa aiemmin julkaistiin hyvin samankaltainen HTC J Butterfly, mutta se jää puolestaan vain Japaniin. Hyvästä osumatarkkuudestaan tunnettu Twitter-kanava @evleaks on nyt julkaissut kuvan kansainvälisestä mallista, jota odotellaan julkaistavaksi vuodenvaihteen tienoilla.
Cnetin mukaan tuleva puhelin kantaa nimeä HTC Deluxe, ja teknisiltä tiedoiltaan se vastaa Amerikan mallia. Puhelimessa on sivuston mukaan sama Snapdragon S4 Pro -neliydinprosessori, 5" 1080p-näyttö ja 2 GB RAMia. Hieman hämäräksi vielä jää, käyttääkö malli 4G LTE vai HSPA-tekniikkaa.


Cnet odottaa puhelimen kansainvälistä julkistusta pikapuoliin, sillä kansainväliset CES 2013 -messut järjestetään tammikuussa, ja sinne odotetaan ensimmäisiä kilpailijoiden FullHD-näyttöjä. HTC haluaa luultavasti mahdollisuuksien mukaan päästä 1080p-näyttöineen markkinoille myös Yhdysvaltojen ja Japanin ulkopuolella ensimmäisenä.

Lue myös nämä
Tägit
älypuhelin HTC HTC Deluxe
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.