Käyttäjät: Windows Phone 8 -laitteet jumittelevat ja sammuilevat itsekseen

Teemu Laitila
19. marraskuuta, 2012 17:06

Käyttäjäraporttien mukaan sekä HTC:n että Nokian Windows Phone 8 -laitteissa on havaittu sattumanvaraista uudelleenkäynnistymistä ja jumittumista, jolle ei tähän mennessä ole löytynyt selitystä. Vika ei tunnu vaivaavaan kaikkia puhelimia eikä Puhelinvertailun Lumia 920 -testikappale ole käynnistynyt itsekseen tai jumittunut täysin.
Asiasta on käyty vilkasta keskustelua niin Microsoftin kuin Nokiankin tukifoorumeilla, joiden viestiketjuihin on kertynyt kymmeniä tai jopa satoja viestejä samasta aiheesta. WPCentral-sivuston foorumeilla käyttäjät kertovat HTC:n Windows Phone 8X:n käynnistyneen uudelleen jopa useita kertoja päivässä.
Nokian puhelimissa suurin ongelman tuntuisi olevan satunnainen jumittuminen, jonka jälkeen puhelin on pakko resetoida pitämällä kaikkia näppäimiä pohjassa.
Tähän mennessä valmistajista vain Nokia on kommentoinut tilannetta. Nokian mukaan ongelmat saattavat johtua ongelmista taustalla ajettavien sovellusten kanssa. "Olemme tutkimassa asiaa, mutta ongelman epäillään johtuvan taustalle käyntiin jätetyistä ohjelmista. Samalla kun tutkimme asiaa, suosittelemme käyttäjille sovelluksista poistumista takaisin-näppäintä käyttäen, mikä varmistaa niiden sammumisen kokonaan", Nokialta kerrotaan TechChrunchille.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Nokia Lumia Windows Phone HTC Windows Phone 8X
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.