Jolla aloittaa yhteistyön DNA:n kanssa

Valtteri Ahonen
21. marraskuuta, 2012 9:25

Matkapuhelinyhtiö Jolla aikoo tänään tehdä ensimmäiset suuret paljastukset tulevista aikomuksistaan. Päivältä odotetaan esimerkiksi ensimmäisiä näkymiä Jollan MeeGo-pohjaisesta Sailfish-käyttöjärjestelmästä, sekä mahdollisesti myös vilausta tulevasta raudasta.
Muilta valmistajilta tuttuja ennakkovuotoja on uusista julkistuksita nähty olemattoman vähän. Ensimmäinen virallinen tieto tältä päivältä on kuitenkin se, että suomalainen DNA-operaattori ja Jolla aloittavat kotimaassa yhteistyön. Syntyneen yhteistyösopimuksen mukaan DNA Kauppa ja muut DNA:n myyntikanavat myyvät ja markkinoivat Jollan älypuhelimia Suomessa heti niiden tullessa myyntiin. Sopimuksen arvoa ei julkistettu.

Rakennamme Sailfishin ympärille toimivan partneriverkoston seuraavan vuoden aikana. Kumppanoidumme muun muassa operaattoreiden kanssa niiden vahvan jakelutieosaamisen vuoksi. DNA on Jollalle osuva yhteistyökumppani Suomessa edelläkävijäbrändinä. DNA:lla on myös vahva kivijalkamyymäläverkosto, joka varmistaa Jollan uuden puhelimen ja mahdollisten muiden uusien laitteiden helpon saatavuuden tulevaisuudessa.
Jollan myyntijohtaja Sami Pienimäki

Jolla tiedottaa ensimmäisten puhelimiensa saatavuudesta myöhemmin. Seuraamme päivän julkistuksia ja palaamme asiaan.

Lue myös nämä
Tägit
DNA MeeGo Jolla Sailfish
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.