LG:ltäkin tulossa viiden tuuman phablet neliydinprosessorilla

Teemu Laitila
26. marraskuuta, 2012 21:34

Korealaissivustolta lähtöisin olevan huhun mukaan LG suunnittelisi viiden tuuman ruudulla varustettua puhelinta julkaistavaksi ensi keväänä. Viiden tuuman puhelimia on nähty jo tietysti Samsungilta, mutta myös HTC on ryhtynyt kilpaan.
LG:n huhuttu puhelin kantaisi nimeä Optimus G2 ja sen sisuksista väitetään löytyvän Qualcommin neliytiminen Snapdragon Prime -prosessori, joka olisi kellotettu jopa 2 GHz:n nopeuteen. Puhelimen viiden tumman näyttöpaneeli olisi LG:n itsensä valmistama ja sen resoluutioksi kerrotaan 1080p, kuten on myös HTC:n Japanissa ja Yhdysvalloissa julkaistussa Droid DNA -puhelimessa.
Tällä hetkellä muita tietoja puhelimesta ei ole tarjolla, mutta laitteen odotetaan saapuvan markkinoille toukokuussa samaan aikaan seuraavan Galaxy S -mallin kanssa. Korealaissivusto kertoo laitteesta löytyvän myös seuraavan Android-version, mihin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella.
LG:n ryhtyminen kilpailemaan viiden tuuman luokassa ei ole erityinen yllätys, ottaen huomioon jo markkinoilla olevat puhelimet. Myös tieto Full HD -näytöstä vaikuttaa uskottavalta. Snapdragon Prime -prosessori on tarkoitettu ensisijaisesti äly-tv-laitteissa käytettäväksi, mutta toisaalta LG on aiemminkin ollut tekniikan kehityksen etunenässä Optimus-laitteillaan.

Lue myös nämä
Tägit
LG Optimus G2
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.