Ensimmäinen Windows Phone 8 -päivitys Apollo Plus saapuu alkuvuodesta

Teemu Laitila
27. marraskuuta, 2012 14:22

Microsoftin kerrotaan työstävän ensimmäistä päivitystä marraskuun alussa julkaistulle Windows Phone 8 -järjestelmälle. Apollo Plus -nimellä tunnettu päivitys on todennäköisesti vain pienempi korjauspaketti, joka korjaa Windows Phone 8.0 -järjestelmän bugeja ja tuo muutaman julkaisusta myöhästyneen ominaisuuden.
Tieto päivityksestä perustuu Twitterissä julkaistuun viestiin, mutta esimerkiksi The Verge on saanut lähteiltään vahvistuksen, että päivitys on työn alla. Vergen tietojen mukaan Apollo Plus sisältäisi esimerkiksi alkuperäisestä julkaisusta puuttuneen VPN-tuen, mikä on tärkeä Microsoftin yrityskäyttäjille Lisäksi päivityksen olisi tarkoitus korjata WLAN-yhteyksissä ilmenneitä ongelmia sekä ääniongelmia.

MS is going to roll out update for WP8 which is called Apollo+ in Q1 2013...

-- Football (@Football4PDA) November 26, 2012

Mukana tulee olemaan myös tuki OTA-päivityksille (over the air), mikä helpottanee päivitysten jakelua tulevaisuudessa.
Microsoft on aiemmin kertonut, että yhtiöltä loppui aika esimerkiksi ilmoituskeskusta suunnitellessa. Aiempien kommenttien mukaan ilmoitusten tuominen käyttöjärjestelmään olisi työn alla, mutta sen saapumisesta Apollo Plus -päivityksen myötä ei ole takuita. Ainakin The Vergen mukaan Microsoft aikoo kertoa lisätietoja päivityksestä alkuvuodesta pidettävien CES-messujen aikaan.

Lue myös nämä
Tägit
päivitys Windows Phone Apollo Plus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.