Windows Phone 7.8 päivitys venyy ensi vuoden puolelle

Teemu Laitila
29. marraskuuta, 2012 8:42

Microsoft on viimein antanut virallisia tietoja vanhemmille Windows Phone -puhelimille tulossa olevasta Windows Phone 7.8 -päivityksestä. Yhtiö kertoo blogissaan, että päivitys julkaistaan ensi vuoden alussa.
Merkittävin päivityksen mukanaan tuoma ominaisuus on Windows Phone 8:n uusi kotiruutu, joka levittäytyy koko ruudulle ja mahdollistaa näkymän aiempaa paremman muokkaamisen. Uudella kotiruudulla sovellusten live tile -ruutujen kokoa voi muokata ja tarjolle tulee kymmenen uutta värivaihtoehtoa.
Lisäksi mukana on muutamia muita ominaisuuksia kuten tietoturvaominaisuuksia Exchange-käyttäjille, uusi monipuolisempi lukitusruutu ja mahdollisuus esittää lukitusruudulla kuvia Bingin kuvavalikoimasta.
Ennen kuin päivitys saapuu jakeluun vanhemmille puhelimille, se saapuu markkinoille uusien puhelinmallien sisuksissa. Microsoftin mukaan Windows Phone 7.8 -järjestelmällä varustetut puhelimet on suunnattu halvempiin hintaluokkiin, mikä tuo Windows Phone -puhelimet yhä useampien käyttäjien saataville. Uusia halvempia Windows Phone -malleja on todennäköisesti odotettavissa ainakin Nokialta.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.