Kuva ZTE:n viisituumaisesta Z5:sta julkaistiin verkossa

Teemu Laitila
7. joulukuuta, 2012 16:06

Jokaisen valmistajan valikoimaan on nykyään kuuluttava yksi viisituumainen jättiläispuhelin ja nyt verkkoon on "vuodettu" kuva kiinalaisen ZTE:n tulevasta viisituumaisesta. Laite tunnetaan nimellä Nubia Z5.
Kuvan julkaisi kiinalaisessa Weibo-palvelussa ilmeisesti ZTE:n oma PR-työntekijä. Laitteesta on aiemmin nähty kuva vain takakuoresta, mutta nyt kuvassa näkyy laitteen etupuoli koko komeudessaan. Kuvan perusteella ZTE on päätynyt käyttämään laitteessa kapasitiivisia näppäimiä pelkkien virtuaalinäppäinten sijaan. Kulmikkaan designinsa puolesta laite näyttää muutaman vuoden ikäiseltä.
Aikaisempien tietojen perusteella näytön resoluutio on 1080p, mutta sisuskaluista ei ole tarkempaa tietoa. Ilmeisesti Nubia kuitenkin sisältäisi neliydinprosessorin ja 13 megapikselin kameran.
Nykyisten tietojen perusteella laite julkaistaisiin Kiinassa jo ensi viikolla, mutta sen Euroopan julkaisusta ei ole tarkempaa tietoa. ZTE on pyrkinyt vakiinnuttamaan asemaansa myös muualla maailmassa, joten sen ilmaantuminen kauppoihin jossain vaiheessa ei ole täysin pois suljettua.

Lue myös nämä
Tägit
ZTE ZTE Nubia Z5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.