Samsung tuo Note II:sta tuttuja ominaisuuksia Galaxy S III:n käyttöjärjestelmään

Teemu Laitila
7. joulukuuta, 2012 18:13

Samsung on tuomassa Galaxy Note II -puhelimen myötä julkaistuja käyttöjärjestelmäuudistuksia myös Galaxy S -sarjan lippulaivaansa. Premium Suite Upgrade -nimellä tunnettu päivityspaketti tuo mukanaan esimerkiksi ruudun jakaminen kahdelle sovellukselle.
Tilanteesta riippuvaiset toiminnot pyrkivät mukauttamaan puhelimen käyttöliittymää sen mukaan mitä käyttäjän oletetaan haluavan tehdä. Page Buddy -toiminto esimerkiksi avaa musiikkisoittimen sisältävän kotiruudun kun laitteeseen kytketään kuulokkeet. Contextual Menu puolestaan helpottaa esimerkiksi usein käytettyjen sovellusten löytämistä.
Muita uudistuksia ovat kuvien jakamista NFC:n kautta helpottava toiminto, nettisivujen lukemista helpottava Reader Mode sekä Facebook-päivitykset kotiruutuun tuova Facebook Lock Ticker. Nyt julkaistujen uudistusten lisäksi luvassa on myös lisää muutoksia, joista Samsung lupaa kertoa myöhemmin.
Päivityksen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Samsung on julkaissut päivityksen sisältöä esittelevän videon, josta uudet ominaisuudet käyvät hyvin selville.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.