HTC:n Windows Phone 8X sai ensimmäisen päivityksen - korjaa WLAN-ongelman

Teemu Laitila
11. joulukuuta, 2012 13:18

Microsoft on julkaissut HTC:n Windows Phone 8X -puhelimelle ensimmäisen päivityksen, joka korjaa Windows Phone -käyttäjiä pitkään vaivanneen WLAN-ongelman.
Jo Windows Phone 7 -versiosta lähtien käyttöjärjestelmä on virran säästämiseksi katkaissut WLAN-yhteyden kun ruutu lukitaan. Uuden päivityksen myötä käyttöjärjestelmään on ilmestynyt valinta, jolla langattoman verkkoyhteyden saa halutessaan pysymään päällä myös puhelimen ollessa lukittuna.
WPCentral-sivuston mukaan päivitys tuo mukanaan myös muutamia tekstiviesteihin liittyviä uusia ominaisuuksia. Mukana on mahdollisuus vastata puhelinsoittoon tekstiviestillä, poistaa useampi tekstiviesti kerralla "valitse kaikki" toiminnolla ja keskeneräisten viestien tallentaminen muistiin.
Päivitys pitää ilmeisesti sisällään myös Microsoftin aiemmin lupaaman korjauksen Windows Phone 8X:n kaatuiluongelmiin.
Päivityksen jakelualueesta ei ole tarkempia tietoja, mutta WPCentralin mukaan ainakin Italiassa päivitys on saapunut jakeluun. Portico-nimellä tunnettu päivitys ensimmäinen Microsoftin Windows Phone 8 -laitteille julkaistama OTA-päivityspaketti. Päivitys saapunee aikanaan myös muille Windows Phone 8 -laittielle kuten Nokian Lumia-puhelimille.
Edit 11.12.2012 14:30: Lisätty maininta korjauksesta kaatuiluongelmaan.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone HTC Windows Phone 8X
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.