Kiinalaiset edellekävijöinä: Puhelimessa Full HD -näyttö ja 120fps videokuvaus

Matti Robinson
12. joulukuuta, 2012 14:40

Kiinalaisvalmistaja Oppo on tänään pitänyt lehdistötilaisuuden, jossa se esitteli uuden, odotetun lippulaivansa. Esitelty puhelin kantaa nimeä Oppo Find 5, josta jälkimmäinen osuus kertoo näytön tuumakoon.
Puhelimen tekniikka on kiistatta mobiilimaailman huippua. Sisällä hyrrää 1,5 gigahertsin neliytiminen Krait-suoritin Qualcommin Snapdragon S4 Pro -piirillä ja 13 megapikselinen kamera ottaa viisi kuvaa sekunnissa ja kynenee hidastusvideoon 120 kuvan sekuntinopeudella, mutta silti merkittävin pala teknologiaa on HTC Droid DNA -puhelimestakin tuttu Full HD -resoluution kosketusnäyttö.
Muihin laitteen ominaisuuksiin kuuluvat 2 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua laajentamatonta tallennustilaa, Dirac HD -äänitekniikka, NFC-yhteydet, 1,9 megapikselin etukamera ja 2510 milliampeeritunnin akku. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on Android Jelly Bean (4.1.2), jota on kustomoitu Oppon omalla käyttöliittymällä.
Puhelinta odotetaan markkinoille eri markkina-alueilla ensi vuoden alusta. Hintaa puhelimella tulee olemaan arviolta noin 500 dollaria.

Lue myös nämä
Tägit
Oppo Oppo Find 5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.